søndag 18. oktober 2009

En herlig helg!

Denne helgen har jeg hatt god tid. Helt fantastisk har det vært. Jeg har virkelig nytt dagene. På lørdag satt jeg og en venninne og koste oss med våre hobbyprosjekter. Jeg fikk laget to kort, som kommer her:

Det første var et bidrag til skissen hos
A Spoon Full of Sugar challenge #73



















Jeg har slått meg på avispapir. Det er veldig dekorativt og det er alltid nok å ta av. Det er også utmerket til guttekort.
Bidraget er ikke helt etter skissen, men det passet bedre på denne måten. Om det ikke er gyldig så får det heller være. Det skal jo være kjekt, og det var det virkelig. 


Det andre kortet var min løsning på denne ukens oppgave hos
Friday Sketchers.




















Dette ble et virkelig jentekort med rosa og glitter som ikke egentlig kommer frem på bildet...

søndag 11. oktober 2009

Sketch Saturday #72

Det ble et kort til i dag. Dette er for Sketch Saturday.
I det siste har jeg nesten bare laget kort der fargene har vært rosa, lilla og andre "jentefarger". Så jeg ga meg selv en utfordring, og gikk for et guttekort. Jeg har også lenge tenkt på å bruke avispapir som en del av et kort. Så da ble det en kombinasjon.

Dette ble resultatet:



Det ble også litt pynting på innsiden...



Det var alt for i dag, og denne ferien. Nå tar jeg kvelden.

Stampin Sisters in Christ challenge #8

Denne uken er det en herlig utfordring fra Stampin Sisters in Christ. Temaet er baby, ellers er resten opp til fantasien.

Her er mitt bidrag:


Jeg valgte et søtt, lite babykort. Siden mottakeren er en jente ble fargevalget naturlig nok rosa. Også har jeg valgt å blande inn litt lyseblått.
Mottivet er et gammelt glansbilde som dukket opp i en av de mange forsøkene jeg har hatt på å lage bedre plass i hyller og skap.

Litt ferie også...

Jeg er ferdig! Ikke med alt jeg burde gjort, men jeg velger å fokusere på det positive. Jeg er ferdig med biologi rapporten som skal leveres i morgen. Stor greie på litt vel mange sider. Det har blitt en del timer med jobbing for å få den ferdig, det skal være sikkert. Men nå er jeg ferdig! Og jeg kjenner at jeg er litt stolt. Så jeg gir meg selv en klapp på skulderen.

Ikke bare er jeg ferdig med rapporten, jeg har gjort andre lekser også. Livet neste uke ser ut til å bli langt lettere enn jeg forventet i begynnelsen av ferien. Aldri hadde jeg trodd at jeg skulle få gjort så mye. Så selv om det er en del igjen, er jeg fornøyd. Resten tar jeg etterhvert. Det pleier å gå bra det også.

Så nå blir det ferie. Jeg skal nyte den siste dagen før det igjen bærer tilbake til skolebenken. Egentlig er det ingen straff. Jeg går jo i tidenes beste klasse. Det er rett og slett en herlig gjeng. Det eneste jeg har noe å utsette på er egentlig mengden lekser, den kunne vært tilpasset at man skal ha tid til et liv i tillegg, men man kan vel ikke få alt. Så da velger jeg deffinitivt en super klasse!

torsdag 8. oktober 2009

Høstferie

Det er høstferie. Et par ting minner meg på at det er høstferie. Regnet har knapt hatt noe opphold siden uken begynte, og jeg trenger ikke å stå opp tidlig for å rekke bussen til skolen. Men utenom det, må jeg si at jeg ikke helt har den gode feriefølelsen.
På bordet forran meg har jeg et tårn med arbeid. Ikke mønstrede ark, stempler og små søte blomster, men bøker som stort sett går i fargene svart og hvitt. Leksene ser ikke ut til å ta noen ende
Jeg drømmer om tid til å lage i det minste ett kort, det er jo tross alt ferie. Men jeg må vel fullføre ihvertfall noe av alt dette. Så igjen, som så mange ganger før, må jeg offre tid med hobbybordet til fordel for et hav av lekser. 3. klasse på videregående kan være tøft, det har jeg i alle fall fått merke.
Men det skal gå.
Jeg skal klare det!
Jeg gir ikke opp så lett!

torsdag 1. oktober 2009

Lovsang Bergen 2009

I går var 1500 mennesker samlet i Grieghallen. Samlet for å lovsynge The King of Kings, vår Gud. Samlet for å løfte våre stemmer og prise Han som har skapt alle ting. Samlet til en fantastisk opplevelse.

I går var jeg på Lovsang Bergen i Grieghallen. Jeg kom sammen med en gruppe venner. Jeg deltok med 1500 søsken i Kristus.
Det lokale lovsangsbandet, Knut Tveitereid og ikke minst Hillsong London var med på å gjøre denne opplevelsen unik. Men det ville ikke vært det samme om ikke Gud hadde vært der. Og Han var så deffinitivt til stede.
Det er ikke tvil i mitt hjerte.